0774 698 096

contact@casia.ro

Logo Casia

FSC

Ca o companie în continuă dezvoltare, Palmako AS pune mare accent pe gândirea prietenoasă cu mediul. Din 2004, întreprinderea este certificată FSC® și contribuie la silvicultura durabilă. Produsele din lemn FSC sunt oferite la cererea clientului și pentru comenzi mai mari. Produsele realizate din lemn FSC sunt marcate în cataloagele de produse cu logo-ul FSC.

Politica publică a Palmako AS privind excluderea lemnului ilegal și controversat:
Este politica AS Palmako să evite utilizarea lemnului recoltat ilegal, lemnul provenit din arbori modificați genetic, lemnul din zone în care sunt încălcate drepturile tradiționale sau civile și lemnul din pădurile vechi cu valoare de conservare înaltă neatestată, așa cum este descris în politica actuală a FSC PBC, în aplicarea politicii FSC.

Palmako AS a desemnat o persoană de contact responsabilă cu implementarea acestei politici. Managerul de achiziții al Palmako poate fi contactat în legătură cu orice aspect al acestei politici pentru clarificări. Politica actuală este publică și este furnizată oricui la cerere. Managerul de achiziții este dispus să explice background-ul acestei politici oricărei părți interesate.

Dacă Palmako AS este informată de terți, pe baza unor dovezi solide, că furnizorii săi le furnizează lemn ilegal sau controversat, Palmako promite să ia imediat măsuri corespunzătoare. Măsurile pot include oprirea achizițiilor de la astfel de surse sau urmărirea activităților cu furnizorul pentru a explica politica publică a FSC și pentru a evita cazuri viitoare.

Palmako AS încurajează părțile externe să ia legătura dacă se află că lemnul furnizat Palmako este ilegal sau provine din surse inacceptabile. Palmako se angajează să acorde atenție oricăror astfel de reclamații care sunt susținute suficient de dovezi.

TÜV

Majoritatea produselor Palmako destinate copiilor (leagăne, locuri de joacă și case de joacă) sunt certificate de TÜV Rheinland. Este o garanție suplimentară de siguranță și calitate pentru client că atât produsul în sine, cât și procesul său de fabricație sunt testate și supravegheate cu cea mai mare grijă de către un organism de certificare independent.

TÜV Rheinland a auditat procedurile de fabricație în locurile de producție și a testat seturile de joacă atât mecanic, cât și chimic în laborator pentru a confirma conformitatea lor cu standardele de siguranță EN 71. Toate rezultatele testelor au dovedit că seturile de joacă Palmako sunt sigure în funcționare și compatibile pentru copii.

Previous slide
Next slide

CE

Palmako AS declară că produsele sale destinate copiilor și produsele din lemn lamelar îndeplinesc cerințele directivelor CE aplicabile.
Produsele din lemn lamelar sunt certificate CE de către MPA Stuttgart Otto-Graf-Institute.
Numărul certificatului CE: 0672-CPR-0465.