0774 698 096

contact@casia.ro

Logo Casia

Intrebări frecvente

Procesul de cumpărare din magazinul nostru online este detaliat în secțiunea „Cum să cumpărați din magazinul online” din submeniul Informații despre cumpărături. Dacă aveți întrebări în timpul cumpărăturilor sau doriți să ne transmiteți feedback despre magazinul online, vă rugăm să scrieți la adresa contaact@casia.ro

Prețul este afișat pentru fiecare produs. Toate prețurile din magazinul nostru online includ TVA. Toate accesoriile necesare pentru instalare sunt, de obicei, incluse în setul casei. Prețul afișat pentru o casă nu include produsele opționale (materialul de acoperiș, țevile de scurgere, etc.). Acestea pot fi adăugate la comandă, dacă este cazul.

Produsele opționale potrivite pentru un anumit produs sunt afișate pentru fiecare produs cu cantitățile corecte. Pentru majoritatea caselor, puteți cumpăra material pentru acoperiș (șindrile, carton bituminat, EPDM), țevi de scurgere și podele. În plus, sunt disponibile copertine, magazii laterale, uși și ferestre suplimentare. Unele case nu au podele incluse, dar podeaua poate fi achiziționată opțional, dacă este dorită.

Noi apreciem libertatea clienților noștri de a alege tipul de acoperiș dorit pentru casa lor de grădină sau alt produs. Acest lucru depinde adesea de materialul de acoperiș al clădirii principale. Casele de grădină pot fi acoperite cu carton bituminat, șindrilă/carton fagure (nu potrivite pentru acoperișuri plate și acoperișuri cu o înclinare sub 15°), plăci de acoperiș sau, dacă se dorește, țiglă.

Casele de grădină fără podea sunt modele inițial dezvoltate pentru piața franceză, deoarece francezii preferă utilizarea plăcilor de piatră în locul podelelor din lemn. Prin urmare, podeaua nu este inclusă în setul casei și puteți achiziționa plăci de podea cu grinzi de fundație tratate ca produs opțional.

Casele de grădină nu încap într-un automat de colete, deci pot fi considerate produse speciale în acest sens. Casele sunt ambalate în mod ordonat, dar un singur pachet poate avea până la 6 metri lungime și cântări mai multe tone. Având experiență de lungă durată în transportul pachetelor de case, recomandăm să comandați transportul bunurilor din magazinul nostru online împreună cu produsul. Timpul de livrare și informațiile despre transport sunt detaliate în secțiunea meniului Informații despre cumpărături.

Înainte de a instala casa, trebuie să asigurați o bază plană sau o fundație care să corespundă dimensiunilor casei pe care ați achiziționat-o. În funcție de dimensiunea și greutatea casei, aceasta poate fi instalată pe blocuri ușoare de beton, parchet din piatră, plăci de beton sau o fundație din beton turnat. Cu cât suprafața este mai nivelată, cu atât mai ușor este să instalați casa. În cazul caselor mai mari, trebuie luată în considerare și posibilitatea aducerii în casă a electricității, a apei, a canalizării și a altor utilități, și, în caz afirmativ, unde.

Majoritatea produselor disponibile în magazinul online Palmako (cu excepția grinzilor de fundație pentru case, locurilor de joacă, panourilor de gard și a produselor de grădinărit) sunt nelucrate și foarte sensibile la intemperii. Aspectul inițial al unei case poate fi afectat de lumina soarelui, ploaie și zăpadă. Pentru a asigura o durată lungă de viață a produsului din lemn, acesta trebuie tratat inițial cu un conservant pentru lemn, care poate fi cumpărat din orice magazin de materiale de construcții sau de vopsea. Solicitați sfatul profesioniștilor din aceste magazine! După aceea, puteți finisa casa după dorință cu o vopsea integrală sau o vopsea de lac. Finisarea produsului este detaliată în subsecțiunea „Utilizarea produselor” din submeniul Informații despre cumpărături.

Vezi și: https://casia.ro/intretinere-si-tratament/

Produsele Palmako sunt ușor de asamblat și instalat; oricine ar trebui să fie capabil să o facă. Toate produsele vin cu un manual detaliat de instrucțiuni cu desene. Totuși, este o idee bună să cereți unui prieten să vă ajute și să instalați casa împreună. Veți avea nevoie în mare parte de următoarele instrumente: o bandă de măsurat, un nivel, un ciocan, un pistol de șuruburi cu acumulator (pentru strângerea șuruburilor și foraj), o ferăstrău și o scară. Montarea acoperișului este mai ușoară cu un pistol cu capse.
Vezi și: https://casia.ro/asamblare/

Oferă Casia servicii de instalare a casei?
Casele Palmako sunt ușor de instalat; oricine ar trebui să fie capabil să o facă. Cu toate acestea, dacă doriți totuși să comandați serviciul de instalare, vă rugăm să solicitați o ofertă partenerilor noștri:
contact@casia.ro

Palmako este un mare producător și toate produsele pe care le oferim în magazinul online sunt în stoc pe tot parcursul anului. Noi garantăm livrarea caselor către cumpărător în termen de patru săptămâni de la achiziționarea efectuată în magazinul online și primirea banilor în contul nostru.

Chiar dacă produsele noastre sunt mari și grele, există o perioadă de 14 zile pentru returnarea bunurilor achiziționate din magazinul online Palmako. Returnarea produselor este descrisă în detaliu în subsecțiunea „Perioada de încercare de 14 zile” din submeniul Informații despre cumpărături.

Ne puteți scrie cu orice nelămurire sau problemă la adresa contact@casia.ro, ne puteți contacta pe whatsapp sau ne puteți suna la +4 0774 698 096  în zilele lucrătoare între orele 09:00-17:00. Toate detaliile de contact sunt furnizate în magazinul online într-o cutie de informații situată în colțul din dreapta jos și sub opțiunea de meniu Contact.